Πάντα ήξερα πως αργά ή γρήγορα θα ασχολιόμουν με την μαγειρική... Το όνειρό μου ήταν (και είναι) να μπω σε μία κουζίνα και να με κλειδώσουν εκεί... να δημιουργώ... Μπορεί να φαίνεται πως άργησα λίγο, αλλά επιτέλους βρήκα τον δρόμο μου... Πριν ένα χρόνο γνώρισα την ζαχαρόπαστα κι από τότε όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από αυτήν! Έχω παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια, ενημερώνομαι συνεχώς από βιβλία, περιοδικά, διαδίκτυο, μαθητεύω σε κύκλο ζαχαροτεχνίας στο Cake and Bake Stories (Cullinary Seminar Center of Crete) που συνεργάζεται κατ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και λειτουργεί ως παράρτημα στην Paul Bradford Seminar School (παγκοσμίας φήμης σχολής ζαχαροτεχνίας του διάσημου, ένα και μοναδικού Paul Bradford) και περιμένω πως και πως να αποφοιτήσω ώστε να ανοίξω το δικό μου εργαστήριο...
Προς το παρόν εξασκώ την τέχνη μου και τελειοποιώ τις τεχνικές μου φτιάχνοντας γλυκάκια σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς από το σπίτι μου... Τούρτες, cupcakes, μπισκότα, pop cakes, μπεζέδες, macarons, soft cookies, από ζαχαρόπαστα, πάστα σοκολάτας, πάστα marshmallow ή marzipan, αλλά και τάρτες, κλασσικές τούρτες, τρουφάκια και παραδοσιακά εποχιακά γλυκά. Οτιδήποτε μπορεί να γλυκάνει ακόμα περισσότερο όλες τις γλυκιές στιγμές σας! Για πάρτι γενεθλίων μικρών και μεγάλων, για το τραπέζι των ευχών στην βάφτιση του παιδιού σας και στον γάμο σας ή το γλυκάκι στην γέννα του παιδιού σας, στο κέρασμα της γιορτής σας ή του αρραβώνα σας. Γιατί η γιορτή χωρίς γλυκό δεν είναι γιορτή, έτσι δε λένε;
Δίπλα σας λοιπόν, σε κάθε σας εκδήλωση, με ένα σωρό ιδέες για να μείνει η γιορτή σας αξέχαστη και να εντυπωσιάσετε! Πάντα με σοβαρότητα, με πολύ όρεξη και μεράκι και με πολύ αγνά και προσεγμένα υλικά για το πιο νόστιμο αποτέλεσμα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου